SHALOM HOOGVLIET

SHALOM HOOGVLIET Shalom is al meer dan 20 jaar een vast begrip voor kwaliteit, snel en goede service

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 5037 beoordelingen
26 sep 2020 om 11:29 Het duurde zo lang dat we maar wat vergeten kerstpakketspullen achter uit de kast hebben opgegeten. Tip, neem geen bestellingen aan als je het niet aan kan, aan de reviews te zien was ik niet de enige die meer dan 2,5 uur moest wachten.
25 sep 2020 om 22:31 Om 17:00 eten besteld, 19:40 pas bezorgd. Spareribs en kapsalon besteld. Kapsalon was matig maar spareribs was erg lekker gemarineerd. Jammer van de hele lange wachttijd. We hadden lijpe honger eh.
25 sep 2020 om 20:53 Na 'slechts' 2,5 uur wachten, viel het eten ook behoorlijk tegen. Sambal ontbrak, lauw en aangebrande stukjes. Na zo'n lange wachttijd (zonder geïnformeerd te worden) was het een regelrechte teleurstelling. Jammer!
25 sep 2020 om 20:50 Eerste en laatste keer! Bijna 3 uur op één kapsalon gewacht en nog schaamteloos zeggen dat er mensen zijn die langer wachten en dat ze het "gewoon" druk hebben.
25 sep 2020 om 20:47 2 uur en 45 min moeten wachten op 2 broodjes. Voor ons de laatste keer.
25 sep 2020 om 19:33 Eten was super lekker hele aardige jongen die ons eten heeft bezorgd Had half 6 bezorging gevraagd maar werd 6 uur beetje jammer Verder was alles perfect
25 sep 2020 om 19:25 Duurt meer als 2 uur voordat je t eten uberhaupt krijgt. Want het is 'druk' Moet je volgens mij meer personeel hebben maar goed. Was lang geleden dat k hier besteld had en dus nogsteeds kut! Laatste keer weer geweest.
25 sep 2020 om 19:22 The pasta was not too special, and the delivery time from 90 minutes to 120 minutes
25 sep 2020 om 19:09 Meer dan 2 uur gewacht
25 sep 2020 om 7:11 Super lekker en snelle bezorging
24 sep 2020 om 23:17 Altijd op tijd. En goed.
24 sep 2020 om 22:40 Dikke SO naar de bezorger