SHALOM HOOGVLIET

Recentebeoordeling


4 sterren uit 5883 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shalom Hoogvliet. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 19:13 Shoarma was aangebrand.. zwarte stukken en smaakte verbrand
2 okt 2022 om 20:30 Net verhuisd naar Hoogvliet. 1e keer besteld. Helemaal goed alleen geen servetten of bestek erbij. Eten was erg lekker ook een verse salade erbij. Top!
30 sep 2022 om 10:12 netjes afgeleverd; eten smaakte goed
28 sep 2022 om 8:02 Eten op zich was lekker maar de sla was veelste oud en bruin.
26 sep 2022 om 18:22 Eten was erg lekker en je krijgt zeker waar voor je geld.
23 sep 2022 om 20:12 Eten was lekker , en erg belangrijk je krijgt veel vlees je geld zeker waard.
18 sep 2022 om 22:56 Dit keer teleurgesteld . Op doos van eten stond ribs uitverkocht. Dus wel voor betaald en niet gekregen.
18 sep 2022 om 19:21 Goed
16 sep 2022 om 20:23 Eten ok, hoeveelheid niet. Geld niet waard! Lange bezorgtijd voor de afstand /late tijdstip.
14 sep 2022 om 23:24 Perfekt en erg lekker
12 sep 2022 om 11:07 Ben blij dat ik niet de enige ben die de bezorger buitengewoon onbeschoft vond. Gaf idd de bestelling af alsof het een bom was. Daarbij nog een grote mond ook. Eten was goed alleen hoeveelheid klopte niet.
12 sep 2022 om 9:25 Eten was oké, friet helemaal zacht. Ik bedank de bezorger en wou fooi geven. Man geeft me eten aan alsof het een bom is, zegt niks terug en loopt gelijk weg. Nou dan niet hè.