SHALOM HOOGVLIET

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6419 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shalom Hoogvliet. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 21:20 Goed gevulde wraps!
7 jun 2024 om 8:31 Prima te doen, helaas was de ayran die ik besteld had al 6 dagen over de datum...... Snap niet dat ze daar niet op letten
2 jun 2024 om 22:08 Mniam
31 mei 2024 om 22:30 Vlees was naar mij mening veels te zout
31 mei 2024 om 20:47 Extra kaas moet je voor betalen maar je krijg niet eens veel kaas
30 mei 2024 om 20:56 Was weer helemaal lekker , zoals gewoonlijk
26 mei 2024 om 21:18 Het smaakte heerlijk maar duurde vreselijk lang !!
26 mei 2024 om 9:27 Zeer tevreden over de kapsalon. Nu 2x hier besteld. Vergeleken met andere zaken krijg je hier de beste kapsalon. Ik bestel voortaan alleen hier nog maar. Enige nadeel is de bezorgtijd. Site gaf aan 30 tot 55 min maar ik heb 90 min moeten wachten.
24 mei 2024 om 22:31 Hoeveelheid lijkt steeds minder te worden. Eten is niet verkeerd maar voor deze prijzen verwacht je wel een portie die je vult. Dit is helaas niet het geval.
22 mei 2024 om 20:38 Goed op tijd, even beter kijken naar adres. Zelf haven nr doorgegeven en niet kunnen vinden.
21 mei 2024 om 19:52 Herl goed
20 mei 2024 om 21:02 Kwaliteit en hoeveelheid is prima helaas een bezorgtijd van 2 uur is echt te lang. Ook Thuisbezorgd is hier fout in, door een bezorgtijd aan te geven van ca.35 min.