SHALOM HOOGVLIET

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 6360 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shalom Hoogvliet. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 20:37 Het eten was zoals gewonelijk heerlijk alleen vandaag moest ik er erg lang op wachten
2 mrt 2024 om 19:13 het was niet wat ik gewend ben van hun...shoarma kurkdroog en de kaas zat niet op mn durum..het was niet lekker zeker niet voor het geld
1 mrt 2024 om 21:00 Snel bezorgd. Lekker eten.
29 feb 2024 om 19:37 Het was super lekker ! Shalom speciaal al het vlees echt lekker en snel bezorgd
28 feb 2024 om 16:32 Madammeke aan de telefoon is uiterst onbeschoft.....
28 feb 2024 om 16:27 ik bestel nooit meer bij shalom!
28 feb 2024 om 16:25 Afgeleverd op een verkeerde adres, en dan boos zijn dat er niet eerder is gebeld?
25 feb 2024 om 19:46 17:30 besteld 19:45 pas aangekomen….
25 feb 2024 om 10:08 Was echt lekker.
23 feb 2024 om 20:53 Langer als 2uur moeten wachten, vlees was her en der aangebrand niet okee zeker niet gewend van Shalom wat normaal wel kwaliteit levert. Kreeg eerste instantie ook een verkeerde bestelling van de bezorger. Kon hem nog net op tijd stoppen..
23 feb 2024 om 20:34 Om 18.00 uur besteld en om 20.00uur bezogd en nog lauw ook. Ben ik niet gewend van shalom. Beetje jammer dit
20 feb 2024 om 9:26 was prima en nog lekker warm.